PNL – Decizia B.E.J. de a interzice folosirea sloganului ”O Românie fără hoție”, o gravă abatere de la normele statului de drept | TargovisteNEWS

PNL – Decizia B.E.J. de a interzice folosirea sloganului ”O Românie fără hoție”, o gravă abatere de la normele statului de drept

pnlCOMUNICAT DE PRESA

Partidul Național Liberal respinge cu fermitate orice încercare de a limita dreptul constituțional la libera exprimare. Nu putem fi de acord cu încălcarea grosolană a unui drept fundamental, cu cenzurarea mesajelor actorilor politici înscriși în cursa electorală.
Decizia Biroului Electoral Județean de a interzice folosirea sloganului ”O Românie fără hoție” reprezintă o gravă abatere de la normele statului de drept, dar și de la principiile care stau la baza sistemului democratic, pluripartinic!
PNL Dâmbovița atrage atenția asupra faptului că eliminarea faptelor ilegale, care pot fi definite de termenul generic ”hoție”, reprezintă un deziderat al cetățenilor acestei țări, iar asanarea clasei politice, eliminarea politicienilor corupți, ”hoți”, ar trebui să fie o preocuparea de căpătâi pentru toate partidele.
De altfel, Guvernul PNL a dovedit, în anul scurs de la preluarea guvernării, toleranță zero față de corupție și față de hoție, indiferent de culoarea politică a vinovaților.
Regretăm profund gestul reprezentantului PNL în Biroul Electoral Județean, care a votat alături de PSD pentru interzicerea sloganului amintit. Îi asigurăm pe dâmbovițeni că gestul respectiv a fost unul voluntar, personal, care nu a avut în nici un caz girul PNL.
Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm cine sunt inițiatorii acestei incalificabile încercări de a pune pumnul în gură oponenților politici: PSD! Același PSD despre care, în conștiința colectivă a românilor, s-a consolidat convingerea că ar fi partidul corupților, al hoților!
Așadar, musca de pe căciula cu 3 trandafiri nu mai poate fi ascunsă!
PNL Dâmbovița cere tuturor entităților angrenate în desfășurarea alegerilor să nu permită niciun fel de abatere de la LEGE și de la CONSTITUȚIE.

 

guranVirgil GURAN,
Președinte PNL Dâmbovița

 

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod manadatar financiar  11200025

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]