19 aprilie 2024

PNL Dâmboviţa, nelămurit de PDL! Se schimbă vicepreşedinţii CJ?

www.mariusbuga.ro_images_voli„Vom avea o discuţie cu PDL,  în care cu siguranţă va fi abordat şi subiectul schimbării vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean.

Nu am putut să lămurim până la şedinţa ordinară a CJD dacă PDL susţine excluderea consilierului Deju  sau nu, dacă şi în ce condiţii se formează noua majoritate în CJD, astfel încât să poată fi schimbaţi cei doi vicepreşedinţi de la Consiliul Judeţean.

Discuţiile fac parte din categoria întâlnirilor necesare şi, de altfel, cerute de la nivel central atât de către conducerea PNL, cât şi de conducerea PDL.

Este o întâlnire care, din punctul meu de vedere, trebuie să creeze suportul şi premisele a tot ceea ce se întâmplă bine pentru noua strategie pe care o vom avea vizavi de alegerile prezidenţiale.

Sper ca şi colegii de la PDL să înţeleagă să fim împreună în acest demers şi astfel lucrurile să capete valenţe şi rezultate.

După prezidenţiale să arate că, deşi am început relativ târziu în raport cu data alegerilor, suntem performanţi şi că aşteptările Bucureştiului faţă de Dâmboviţa sunt îndreptăţite”,a precizat Mihai Volintiru, preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial