PMP Dâmboviţa, mesaj pentru UNPR, PNL şi USR | TargovisteNEWS

PMP Dâmboviţa, mesaj pentru UNPR, PNL şi USR

pmp-psroCOMUNICAT DE PRESĂ

Eugen Tomac Presedintele executiv al PMP considera ca „pentru a trimite PSD-ul în Opoziţie, toate partidele anti-PSD vor trebui să-şi dea mâna la alegerile locale, în cazul în care nu revenim la alegerea primarului în două tururi. O majoritate PSD în administraţia publică locală ţine România subdezvoltată, din punct de vedere al programelor ce ţin de modernizarea infrastructurii şi administraţiei. Tocmai de aceea, partidul nostru a şi lansat o campanie naţională, prin care cerem sprijin populaţiei să ne susţină în demersul de a reveni la alegerea primarului în două tururi şi vrem să strângem un milion de semnături (…). În cazul în care nu revenim la două tururi, suntem obligaţi să discutăm pentru crearea unui front comun anti-PSD la alegerile locale”.

În opinia sa, participarea pe liste comune poate fi discutată, dar cu o condiţie: „E o chestiune care poate fi discutată, fie că vorbim de liste comune, fie că vorbim doar de candidat comun pentru funcţia de primar, pentru că practic, bătălia se va da în logica de al doilea tur de altă dată. Şi atunci se vor face sondaje, se va vedea care candidat stă cel mai bine în sondaje şi partidele care vor în mod real să trimită PSD în administraţia publică locală în Opoziţie să-şi dea mâna, astfel încât să-l susţină pe cel mai bun, nu impus de un partid sau altul, în funcţie de numărul de parlamentari pe care-i are”.

Presedintele PMP – Filiala Dambovita Liliana Nitu , cheama toti membrii UNPR, PNL , USR din Dambovita sa se alature demersului PMP de strangere de semnaturi in campania “Alegerea primarului in doua tururi “, “sa lasam orgoliile deoparte si sa ne dam mana sa trimitem in anul 2020 la alegerile locale PSD-ul in opozitie. De asemenea invit toti fostii PDL –ISTI care nu isi regasesc locul in actualul PNL sa se alature echipei PMP Dambovita.”

DEPARTAMENT COMUNICARE PMP DAMBOVITA

ALBERTA CALOTA

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]