Plumb – “Am marcat momentul finalului de dispute, de tensiuni” | TargovisteNEWS

Plumb – “Am marcat momentul finalului de dispute, de tensiuni”

rovana-psddb„La ședința Comitetului Executiv Județean am marcat momentul finalului de dispute, de tensiuni, a perioadei prin care a trecut organizația PSD Dâmbovița, iar prin hotărârile prin care le-am luat și acțiunile politice care vor urma nu vom face altceva decât să parcurgem un drum al construcției, al consolidării și reușitei politice a acestei organizații, în beneficiul dâmbovițenilor.

Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Județean am avut mai multe puncte, în primul rând am prezentat componența nominală Biroului Politic Județean, aprobată de către Comitetul Executiv Național al PSD.

Acest Birou Politic Județean va funcționa până la Conferința Extraordinară de Alegeri convocată pentru data de 15 martie la ora 12:00.

În cadrul Conferinței vor fi alese organele de conducere ale Organizației PSD Dâmbovița” a declarat președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]