19 aprilie 2024
Planul de ultimă oră al primarului Târgoviştei! “E un pariu pe care eu îl fac şi sper ca în 2-3 ani să rezolvăm această situaţie”

Planul de ultimă oră al primarului Târgoviştei! “E un pariu pe care eu îl fac şi sper ca în 2-3 ani să rezolvăm această situaţie”

cristis„Calea Ploieşti este prima arteră care este abordată. Avem 12.000 mp care vor fi asfaltaţi.

Am avut lucrări de frezare, de egalizare şi suntem la faza de asfaltare. Am împărţit în două această stradă, va fi definitivată prima jumătate şi după aceea şi restul, pentru a nu crea disconfort foarte mare cetăţenilor.

În şedinţa de Consiliu Local de luna trecută, au fost aprobaţi indicatorii tehnicoeconomici, astfel încât, sper eu, după jumătatea acestui an, să putem să avem lucrurile destul de înaintate şi pe străzile Grădinari, Sârbilor, Legumelor.

Această investiţie face parte din programul de reparaţii şi intervenţii pe Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, urmând ca noua investiţie să facă obiectul unui contract de achiziţie publică.

Ne-am hotărât să schimbăm puţin modalitatea de intervenţie pe ceea ce înseamnă străzi, pentru că este inadmisibil ca primăria să nu aibă la dispoziţie niciun utilaj specific pentru asfaltări.

E inadmisibil ca în momentul ăsta să nu avem un concasor, un greder, să nu avem un cilindru compactor sau un utilaj de întins asfaltul, să nu avem o staţie de asfalt!

Nu cred că este normal şi de aceea vrem să iniţiem câteva proiecte cu finanţare europeană pentru dotarea primăriei cu asemenea utilaje.

Cred că putem găsi, pe zonele de finanţare cu bani europeni, contribuţie 2% pentru primărie, soluţii pentru a rezolva această problemă.

E un pariu pe care eu îl fac şi sper ca în 2-3 ani să rezolvăm această situaţie”, a promis edilul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial