20 aprilie 2024
Pietrari – Internet gratuit, la biblioteca din comună!

Pietrari – Internet gratuit, la biblioteca din comună!

COMUNICAT DE PRESĂ

CALCULATOARE CU ACCES GRATUIT LA INTERNET PENTRU PUBLIC , PRIN PROGRAMUL NATIONAL ,,BIBLIONET- LUMEA IN BIBLIOTECA MEA „ la Biblioteca Comunală Pietrari

BIBLIOTECA COMUNALA PIETRARI ISI DESCHIDE PORTILE CU UN NOU SERVICIU – CALCULATOARE CU ACCES GRATUIT LA INTERNET PENTRU PUBLIC , PRIN PROGRAMUL NATIONAL ,,BIBLIONET- LUMEA IN BIBLIOTECA MEA „.

Incepand din data de 03.05.2012, peste 2300 de cetateni vor putea utiliza serviciile moderne ale bibliotecii publice din localitatea PIETRARI, care asigura acces gratuit la Internet prin intermediul programului ,,Biblionet – lumea in biblioteca mea ,,.

Retelele din interiorul bibliotecii sunt wireless , astfel incat oricine se poate conecta cu laptop-ul personal si sa acceseze Internet-ul gratuit .

Va invitam, joi 3 mai 2012, ora 11:00 cand se vor inaugura aceste servicii la Biblioteca Comunala Pietrari , in prezenta oficialitatilor, invitatilor de la Biblioteca Judeteana I.H.Radulescu si mass mediei locale. Vor fi prezenti, de asemenea , bibliotecari de la bibliotecile comunale din zona de nord a judetului , elevi , cadre didactice si utilizatori ai bibliotecii. Participantii vor putea testa echipamentele cu ajutorul bibliotecarului prezent.

Bibliotecar, Ani Nedelcu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial