Peste 600 de locuri de muncă disponibile astăzi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă | TargovisteNEWS

Peste 600 de locuri de muncă disponibile astăzi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

bursaPeste 600 de locuri de muncă disponibile astăzi, 12 aprilie 2019,

la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Acţiunea se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii țări.

În judeţul Dâmboviţa, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc la Târgovişte, începând cu ora 10.00 în incinta Clubului Studenţilor.

La eveniment au confirmat participarea 52 de agenţi economici, cu o ofertă de 636 de locuri de muncă, care se adresează persoanelor atât cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare.

Dintre acestea menţionăm :

inginer mecanic, economist, operator caluculator, agent vânzări, lucrător comercial, mecanic auto, rectificator, operator comandă numerică, galvanizator, bucatar, ospătar, sudor, confecționer articole textile, electricien, muncitor necalificaţ.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 23 de cursuri de calificare.

Director executiv,

Constanța Anghel

Stanca Daniela compartiment RUSCSCC

Întocmit

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]