20 aprilie 2024
Peste 5000 de oameni, aşteptaţi să vină în Târgul de toamnă de la Titu

Peste 5000 de oameni, aşteptaţi să vină în Târgul de toamnă de la Titu

dsc_0118Comunicat de presă

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, alături de dâmbovițeni la Târgul anual de toamnă de la Titu

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat, în localitatea Titu, la Târgul anual de toamnă, eveniment organizat, în perioada 13-16 septembrie 2018.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public al județului, Ionuț Săvoiu, parlamentarii Claudia Gilia, Oana Vlăducă, și Corneliu Ștefan, a intrat în dialog cu dâmbovițenii care au vizitat târgul ce a devenit deja tradiție. Potrivit autorităților locale, au fost prezenți peste 200 de comercianți și se așteaptă ca, până la finalul evenimentului, să se înregistreze și peste 5000 de vizitatori.

La această ediție au fost prezentate mărfuri autentice, românești, de referință pentru potențialul agricol și industrial al județului Dâmbovița, precum legume, fructe sau obiecte de artizanat.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a apreciat activitatea desfășurată de meșteșugarii și comercianții dâmbovițeni, considerând a fi important, pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița, promovarea produselor autohtone.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial