29 martie 2024
Peste 2000 de dâmboviţeni, legitimaţi de poliţişti, 170 au fost amendaţi

Peste 2000 de dâmboviţeni, legitimaţi de poliţişti, 170 au fost amendaţi

Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța comunității

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat, totodată, și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Peste 300 de polițiști și polițiști locali au desfășurat activități de control în zonele de interes, fiind organizate 36 de acțiuni punctuale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 2.000 de persoane și au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 8.500 de lei.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări în 312 obiective/locații de interes și în 108 mijloace destinate transportului public în comun.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial