29 martie 2024

Peste 100 de poliţişti, mobilizaţi în jurul centrelor de Evaluare naţională

evaluareEvaluarea națională, în siguranţă

Pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor de Evaluare Națională 2018 la nivelul județului Dâmbovița, aproape 100 de poliţişti acționează zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 72 de poliţişti sunt de ordine publică, iar 14 de la rutieră, restul fiind de la alte structuri.

Polițiștii acționează pentru depistarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, pot afecta liniștea și siguranţa publică. În acest sens, cele 30 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor. De asemenea, poliţiştii rutieri acționează pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor de circulație şi a ambuteiajelor.

Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât Evaluarea Națională 2018 să se desfășoare în condiții de normalitate. Succes tuturor elevilor!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial