Peste 1.500 de participanți sunt așteptați la crosul „Alerg pentru sănătate”, la Pucioasa | TargovisteNEWS

Peste 1.500 de participanți sunt așteptați la crosul „Alerg pentru sănătate”, la Pucioasa

eu-sportCOMUNICAT DE PRESĂ

 Peste 1.500 de participanți sunt așteptați la crosul „Alerg pentru sănătate”, la Pucioasa

Din suita acțiunilor organizate de Federația Română Sportul pentru Toți în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, la Pucioasa se va da startul crosului „Alerg pentru sănătate”, in parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți – Dâmbovița, primăria orașului și Consiliul Județean. Crosul pentru fete și băieți se va desfășura pe categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16-18 ani, 18-35 ani și peste 35 ani, iar partenerii evenimentului vor asigura premiile. La startul competiției, în parcul orașului, sunt așteptați peste 1.500 de participanți de toate vârstele.

„Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment, care dorim să devină tradiție în orașul nostru. Suntem fericiți că putem oferi copiilor și adulților din Pucioasa un astfel de eveniment de anvergură, care invită la mișcare pentru sănătate. Vom petrece un moment frumos împreună!”, a spus primarul orașului gazdă, domnul Constantin Emilian ANA.

În parcul central din Pucioasa vor fi organizate activități sportive și de fitness, jocuri recreative și dansuri, iar trupa de dans BOOM BOOM M.A. din Pantelimon va oferi participanților un mini-spectacol.

Federația Română Sportul pentru Toți organizează, în perioada 23-30 septembrie, o serie de evenimente care marchează a treia ediție a Săptămânii Europene a Sportului în România. Astfel, în Capitală și în peste 30 de județe ale țării vor avea loc circa 300 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 40.000 de persoane de toate vârstele.

Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Având în vedere succesul înregistrat la primele ediții, aceasta va continua să creeze noi activități și, de asemenea, să le îmbunătățească pe cele care au avut succes. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an.

Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului va reuni, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 33.700 de evenimente.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]