29 martie 2024
PERICULOS! Un braşovean făcea trafic cu droguri şi carne vie chiar din celula de la Mărgineni!

PERICULOS! Un braşovean făcea trafic cu droguri şi carne vie chiar din celula de la Mărgineni!

BULETIN INFORMATIV

In urma activităţilor de cercetare penală efectuate de lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Dâmboviţa, a fost probată activitatea infracţională a unui grup organizat, condus de numitul P.S., de 38 ani, din judeţul Braşov.

Grupul format din 6 persoane (4 bărbaţi şi 2 femei – respectiv: P.S., de 38 de ani, din Judeţul Braşov, R.A.Ş., 24 de ani, din Municipiul Bucureşti, B.E., de 27 de ani, din Municipiul Săcele, Judeţul Braşov, S.A., de 21 de ani, din Veneţia de Sus, Judeţul Braşov, G.L., de 48 de ani, din Municipiul Braşov şi K.S., de 18 ani, din Municipiul Săcele, Judeţul Braşov), se ocupa cu traficul de droguri pe raza judeţelor Dâmboviţa si Braşov şi trafic de persoane pe raza Municipiului Braşov, activitatea infracţională fiind coordonată de liderul grupării, care este deţinut în Penitenciarul Mărgineni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Ieri, au efectuat 3 percheziţii domiciliare de catre poliţişti din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, pe raza judeţului Braşov, în vederea documentării activităţii infracţionale. Cu această ocazie au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, 9 persoane pentru audieri, 5 dintre acestea au fost reţinute pe o perioadă de 24 de ore în baza ordonanţei de reţinere emisă de către procuror, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial