”Performanță și competitivitate în societatea cunoașterii”, la UV Târgovişte | TargovisteNEWS

”Performanță și competitivitate în societatea cunoașterii”, la UV Târgovişte

stuComunicat de presă

Studenți și elevi din domeniul economic s-au întâlnit la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște cu ocazia sesiunii anuale de comunicări științifice studențești

Facultatea de Științe Economice a Universității ”Valahia” din Târgoviște a organizat Sesiunea internațională de comunicări științifice studențești ”Performanță și competitivitate în societatea cunoașterii”.
Evenimentul s-a desfășurat sub egida Centenar, în parteneriat cu Agenția Interuniversitară a Francofoniei și cinci instituții de învățământ superior, respectiv Academia de Studii Economice din București, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Universitatea din Pitești, Universitatea ”Athenaeum” din București și Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.
Peste 200 de teme au fost înscrise în cadrul celor șapte secțiuni pentru studenți (Contabilitate, Informatică de gestiune, Finanțe și instituții financiare, Marketing, Administrarea afacerilor, Economie și dezvoltare durabilă, Management), la care s-a adăugat o secțiune specială dedicată elevilor. Astfel, sesiunea științifică a stârnit interesul a peste 30 de elevi de la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgoviște și de la Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa, care și-au expus rezultatul activității științifice în prezența cadrelor didactice universitare.
Premiile în bani și cărți au recompensat cele mai bune lucrări din cadrul fiecărei secțiuni. În plus, au fost acordate premii speciale purtând numele unor personalități academice care și-au pus amprenta asupra învățământului și cercetării economice din Universitatea ”Valahia”: Gheorghe Blidaru, Costin Boiangiu, Mariana Demean, Mihai Iurcu, Ion Stegăroiu, Paraschiv Vagu.
BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

 

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]