Percheziţii la Ocniţa şi la Gura Ocniţei! Vizaţi, doi bărbaţi care ar fi furat gazolină | TargovisteNEWS

Percheziţii la Ocniţa şi la Gura Ocniţei! Vizaţi, doi bărbaţi care ar fi furat gazolină

perchPercheziții la persoane bănuite de furturi de la o societate comercială

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat 8 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în luna iulie a anului 2018, în dauna unei societăți comerciale.

În urma descinderilor, de la domiciliile a doi bărbați din Ocnița și Gura Ocniței, au fost indisponibilizate mai multe materiale metalice, despre care există suspiciunea rezonabilă că aparțin societății prejudiciate.

De asemenea, de la locuințele altor doi bărbați au fost ridicate în vederea indisponibilizării 30 de recipiente în care erau depozitați 710 litri de produs petrolier (gazolină), susceptibil a fi sustras de la aceeași societate comercială.

Bunurile descoperite au fost ridicate și predate reprezentanților societății comerciale în cauză.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]