Percheziţii la Ocniţa şi la Gura Ocniţei! Vizaţi, doi bărbaţi care ar fi furat gazolină | TargovisteNEWS

Percheziţii la Ocniţa şi la Gura Ocniţei! Vizaţi, doi bărbaţi care ar fi furat gazolină

perchPercheziții la persoane bănuite de furturi de la o societate comercială

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat 8 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în luna iulie a anului 2018, în dauna unei societăți comerciale.

În urma descinderilor, de la domiciliile a doi bărbați din Ocnița și Gura Ocniței, au fost indisponibilizate mai multe materiale metalice, despre care există suspiciunea rezonabilă că aparțin societății prejudiciate.

De asemenea, de la locuințele altor doi bărbați au fost ridicate în vederea indisponibilizării 30 de recipiente în care erau depozitați 710 litri de produs petrolier (gazolină), susceptibil a fi sustras de la aceeași societate comercială.

Bunurile descoperite au fost ridicate și predate reprezentanților societății comerciale în cauză.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]