25 aprilie 2024
Percheziţii la Iedera

Percheziţii la Iedera

Peste 1400 de articole pirotehnice au fot indisponibilizate în urma unor percheziții domiciliare efectuate de polițiștii dâmbovițeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor persoane bănuite de nerespectarea prevederilor articolului 37 din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au descins la domiciliile a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 49 și 54 de ani, din localitatea Iedera, unde au descoperit și indisponibilizat 1466 de articole pirotehnice.

La activități, polițiști au fost sprijiniți de luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, Prahova și Argeș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară activități de cercetare pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 4 persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial