Percheziţii, azi-dimineaţă, la Târgovişte şi Moreni | TargovisteNEWS

Percheziţii, azi-dimineaţă, la Târgovişte şi Moreni

perc5In aceasta dimineata, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targoviste efectueaza doua perchezitii domiciliare pe raza localitatii Targoviste, la persoane banuite de furturi din locuinte, fapte comise in perioada 2019-2020.
Prejudiciul cauzat este estimat la 10.000 lei. Vor fi puse in executare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul politiei pentru audieri si dispunerea masurilor legale ce se impun.
La descinderi, participa si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale. De asemenea, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni, sprijiniti de criminalisti si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Dambovita, descind pe raza localitatii Ocnita, la locuintele a 4 persoane banuite ca, in luna ianuarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri ( unelte si scule electrice, utilaje, materiale feroase) de la un punct de lucru al unei societati comerciale, situat in aceeasi localitate.
Vor fi puse in executare 4 mandate, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul politiei pentru audieri.
sursa – IPJ Dambovita
Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]