25 aprilie 2024
Pentru “Clubul Victorioşilor” semne bune anul are

Pentru “Clubul Victorioşilor” semne bune anul are

clubvAnul 2015 a început cu multe “întâmplări” interesante pentru componenții Grupului Național “Clubul Victorioşilor”.

O vizită de documentare în Marea Britanie a Vioricăi şi a lui Victor Mihalache a fost debutul activităților.

Apoi, la Blaj, în județul Alba, “victorioşii” au obținut patru premii frumoase: un loc III la creație gimnaziu, prin Florentina Păun şi un loc III, un premiu special din partea Consiliului local Blaj ( la creație liceu ) şi premiul I la recitare, prin Roxana Clopotaru, la Festivalul Național “Ocrotiți de Eminescu”.

Apoi a venit Tabăra de Film şi Televiziune, în cadrul căreia se realizează filmul serial “Căzuți din cer” şi partea a doua a Proiectului Caragiale. Pe 7 februarie, în cadrul Festivalului Internațional “Gala Melody Star”, desfăşurat în sala de spectacole a Colegiului Național “Dinu Lipati” din Bucureşti, reprezentanții Clubului Victorioşilor au adus la Târgovişte o “recoltă” bogată de premii: un premiu I şi două premii speciale ( Selena Bobeică ), un premiu II ( Alexandra Ciucu ) şi două premii III ( Elena Molea şi Roxana Clopotaru ).

Un mini-festival “Eminescu” şi o ediție specială dedicată Micii Uniri au fost emisiuni de televiziune realizate de copiii şi adolescenții de la “Clubul Victorioşilor” şi se află în pregătire mini-festivalul Grigore Vieru.

Invitații la festivaluri din România, Bulgaria, Ucraina şi Belarus vor fi onorate în lunile următoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial