29 martie 2024

Penitenciarul Găești a început campania de recrutare a viitorilor angajaţi

eva5COMUNICAT DE PRESĂ

Penitenciarul Găești a început campania de recrutare a candidaţilor pentru

ocuparea locurilor cuprinse în oferta educaţională a instituțiilor care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar, anul 2019

 

Începând cu data de 17 aprilie 2019 echipa Penitenciarului Găești formată din personalul Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională şi Sectorul Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar va derula în unele licee din județul Dâmbovița localitățile Găești și Titu și localitatea Topoloveni județul Argeș o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante cuprinse în oferta de şcolarizare 2019 – 2020 din instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi din celelalte instituţii de învăţământ partenere.

Astfel, Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat, în sesiunea de admitere 2019, locuri la,Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza”, Şcoala Naţională de Pregătire Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, , Universitatea Națională de Apărare Carol I, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre Basarab I.

Cu această ocazie vor fi prezentate liceenilor pliante aparţinând şcolilor de ofiţeri şi agenţi de penitenciare, promovându-se diverse alte materiale pentru tinerii interesaţi să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal.

Avantaje oferite de aceste instituţii de învăţământ:

  • Asigurarea unui climat organizaţional motivant prin numeroase oportunităţi de realizare pe plan profesional;

  • Asigurarea unui loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;

  • Asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor;

  • Asigurarea în condiţii de gratuitate a cazării, mesei, echipării, cursurilor şi asistenţei medicale pe timpul şcolarizării.

Informaţii privind concursurile de admitere se pot obţine de la reprezentanţii Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională la telefon: 0245/71.02.54 /int. 180, sau la sediul Penitenciarului Găești situat în localitatea Găești, str. Dumbravei nr. 2, Jud. Dâmbovița.

Structura sistemului penitenciar contribuie la creşterea siguranţei în comunitate prin crearea unui mediu custodial adecvat, respectând drepturile fundamentale ale individului aflat în executarea pedepselor privative de libertate, iar activitatea profesională a personalului din sistemului administraţiei penitenciare se desfăşoară în interesul comunităţii prin punerea în aplicare a măsurilor dispuse de organele judiciare, în limitele competenţelor stabilite de lege.

Comisar şef de penitenciare Gheorghe ANGHEL

DIRECTOR

Penitenciar Găești

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial