Peisajele de poveste din Padina – Peştera fac furori printre turiști. Atracțiile care i-au uimit | TargovisteNEWS

Peisajele de poveste din Padina – Peştera fac furori printre turiști. Atracțiile care i-au uimit

Webp.net-resizeimageDeşi vremea nu a fost tocmai prietenoasă, foarte mulţi nu au stat pe gânduri şi au dat o fugă la munte. De pildă, zona Padina-Peștera din Bucegi a fost extrem de aglomerată.

Lacul Bolboci, Cheile Tătarului şi Peştera Ialomiţei au fost principalele atracţii, după care s-au aprins grătarele. Oamenii au profitat de faptul că nu au făcut mult pe drum. Doar o oră şi jumătate din Capitală.

Webp.net-resizeimage (1)Culoarea lacului Bolboci, de un verde parcă pictat, le-a luat ochii şi celor mai experimentaţi drumeţi.

Lacul Bolboci şi Cheile Tătarului îi atrag pe turişti ca un magnet. Aceştia n-au ratat ocazia să fotografieze frumuseţile de aici pentru a avea amintiri de-o viaţă.

Webp.net-resizeimage (2)Apoi au luat-o la picior ca să descopere zona. Grota Ursului i-a uimit de-a dreptul.

Încântaţi că nu au dat de aglomeraţia de pe Valea Prahovei, câştigând astfel ore bune de stat în natură, mulţi au profitat de timpul câştigat şi au vizitat tot ce s-a putut. Peştera Ialomiţei este, de exemplu, o altă bijuterie pe care au remarcat-o în călătoria din Bucegi.

Masa la aer curat nu a lipsit din program. Nu oricum, ci la peste 1.400 de metri altitudine.

Turiştii care vor să se cazeze aici vor da în jur de 150 de lei pe noapte, pentru o cameră. În zona se construiesc şi noi hoteluri, pentru că staţiunea Padina – Peştera este în continuă dezvoltare.

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]