29 martie 2024
Peisajele de poveste din Padina – Peştera fac furori printre turiști. Atracțiile care i-au uimit

Peisajele de poveste din Padina – Peştera fac furori printre turiști. Atracțiile care i-au uimit

Webp.net-resizeimageDeşi vremea nu a fost tocmai prietenoasă, foarte mulţi nu au stat pe gânduri şi au dat o fugă la munte. De pildă, zona Padina-Peștera din Bucegi a fost extrem de aglomerată.

Lacul Bolboci, Cheile Tătarului şi Peştera Ialomiţei au fost principalele atracţii, după care s-au aprins grătarele. Oamenii au profitat de faptul că nu au făcut mult pe drum. Doar o oră şi jumătate din Capitală.

Webp.net-resizeimage (1)Culoarea lacului Bolboci, de un verde parcă pictat, le-a luat ochii şi celor mai experimentaţi drumeţi.

Lacul Bolboci şi Cheile Tătarului îi atrag pe turişti ca un magnet. Aceştia n-au ratat ocazia să fotografieze frumuseţile de aici pentru a avea amintiri de-o viaţă.

Webp.net-resizeimage (2)Apoi au luat-o la picior ca să descopere zona. Grota Ursului i-a uimit de-a dreptul.

Încântaţi că nu au dat de aglomeraţia de pe Valea Prahovei, câştigând astfel ore bune de stat în natură, mulţi au profitat de timpul câştigat şi au vizitat tot ce s-a putut. Peştera Ialomiţei este, de exemplu, o altă bijuterie pe care au remarcat-o în călătoria din Bucegi.

Masa la aer curat nu a lipsit din program. Nu oricum, ci la peste 1.400 de metri altitudine.

Turiştii care vor să se cazeze aici vor da în jur de 150 de lei pe noapte, pentru o cameră. În zona se construiesc şi noi hoteluri, pentru că staţiunea Padina – Peştera este în continuă dezvoltare.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial