28 martie 2024
Pe fiii Rovanei Plumb îi recomandă luxul și… talentul! Băiatul cel mare al PSD-istei dă muzica pe primărie!

Pe fiii Rovanei Plumb îi recomandă luxul și… talentul! Băiatul cel mare al PSD-istei dă muzica pe primărie!

aplumbAndrei Plumb este fiul cel mare al Rovanei Plumb. Barbatul este casatorit cu Ani si au impreuna doi copii. Putini sunt, insa, cei care stiu cu ce se ocupau de fapt tanarul si actuala sotie, in anul 2003.

Andrei Plumb isi doreste ca anul acesta sa ocupe scaunul de primar al orasului Targoviste, insa ramane de vazut daca isi va atinge scopul. Nu foarte multa lume stie ce faceau de fapt in 2003 fiul Rovanei Plumb si Ani, pe vremea aceea iubita lui. In urma cu aproape 13 ani, cei doi si-au incercat norocul ca si artisti. Faceau parte din trupa “A-Mix”, care, din pacate pentru ei si pentru putinii lor fani, nu a rezistat pe piata muzicala si nu a reusit sa se remarce cu vreo melodie.

Intre timp, s-au reorientat. Ani a luat calea televiziunii, in timp ce sotul ei aspira la functia de primar al orasului Targoviste. Andrei si prezentatoarea de stiri s-au casatorit in 2008 si au impreuna doi copii.

“In afara de clasicul ‘fiul Rovanei Plumb’ sunt un tanar care imi doresc sa realizez concret nişte lucruri care sa aiba un impact pe nevoile cetatenilor atat din Targoviste, cat si din judet. Am intrat in politica, avand suportul familiei si spun cinstit ca cel mai mult in decizia asta a cântărit punctul de vedere al sotiei mele. Suntem de peste 10 ani impreuna si cred ca e cel mai obiectiv şi aspru critic de opinie al meu. Am simtit ca ma regasesc foarte mult in politica, inca de anul trecut, de cand am venit sa-mi sprijin mama, in primul rand si apoi colegii de la locale, pana la parlamentare”, spunea Andrei Plumb in urma cu ceva timp.

Acuzat ca a pacalit mai multi primari

In primavara anului trecut, au aparut informatii cum ca fiul cel mare al Rovanei Plumb ar fi pacalit mai multi primari. Ziarul de Valcea detine informatii ca mai multi primari valceni au fost pacaliti de un fost ziarist, sprijinit tocmai de Andrei Plumb. Totodata, conform ziuanews.ro, fiul cel mare al Rovanei Plumb le promitea primarilor din judet ca ii ajuta sa obtina fonduri pentru diverse investitii de la Ministerul Mediului condus de mama sa. Dar, pentru a obtine fondurile, edilii, in jur de 15, erau obligati sa faca diverse studii si proiecte pentru a obtine finantare. Asa ca au platit studii si proiecte catre firmele indicate de Andrei Plumb, dar fondurile nu ajuns nici pana acum pentru investitiile promise de la Ministerul Mediului.

Candideaza la Primaria Targoviste

Pregatirile pentru alegerile locale au inceput deja. Se pare ca Andrei Plumb intentioneaza sa candideze ca primar al Targovistei. Acest lucru nu a fost confirmat inca de acesta. In februarie 2015, Andrei si sotia lui au fost nasi de botez, la Targoviste, pentru baietelul lui George Porojan.

sursa – cancan.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial