29 martie 2024
Paul Briceag, demis din conducerea PMP!

Paul Briceag, demis din conducerea PMP!

paul-briceag„La nivelul Organizaţiei judeţene au survenit unele modificări ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile locale. Ca urmare a analizelor făcute în cadrul Organizaţiei noastre şi în cadrul partidului mare, a rezultat necesitatea unor modificări, unor schimbări. 2,2%, rezultatul obţinut la alegerile locale, nu ne onorează deloc.

Nici rezultatul partidului mare nu este extraordinar de pozitiv, dar asta a fost, a fost o luptă, nu am pierdut un război. Mergem în continuare înainte.

Echipa nouă a trebuit să se constituie urmare şi a două chestiuni obiective, domnul avocat Chiţescu, după aflarea rezultatelor alegerilor, şi-a prezentat demisia la Consiliul Naţional al partidului, acolo unde s-a făcut şi propunerea de numire a unui preşedinte interimar pentru Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa şi am fost numit eu să ocup această funcţie.

Am acceptat să mă angajez la o luptă, la o acţiune, la o muncă, până acum, destul de grea şi dificilă, dar sper să o duc la capăt până la urmă. Şi Consiliul Judeţean al Organizaţiei Dâmboviţa şi-a depus mandatul şi a fost nevoie să o luăm de la zero, să ne reorganizăm, să ne reinventăm, să ridicăm capul din pământ.

Deja am format un grup de 22 de persoane care fac parte din Consiliul Executiv Judeţean, sunt persoane cu care am mers în campanie şi în alegeri, persoane care au muncit în campanie şi au obţinut şi rezultate.

De asemenea, după alegeri domnul Paul Briceag a fost demis, urmare a rezultatelor foarte slabe obţinute în alegerile locale, şi în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a fost numit domnul Răzvan Ioan, care este şi vicepre- şedinte al partidului”, a declarat preşedintele interimar al PMP Dâmboviţa, Dorel Popa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial