19 martie 2024

Patru turiști au avut nevoie URGENT de ajutorul jandarmilor montani din Dâmbovița!

Jandarmii montani...TURIȘTI  RĂTĂCIȚI,  SPRIJINIȚI  DE  JANDARMII  MONTANI!

 

 

Patru  turiști care s-au rătăcit în Masivul Bucegi, au fost găsiți de jandarmii montani.

 

Miercuri, 13 august a.c., în jurul orei 21.10, în urma unei solicitări telefonice, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, a plecat în căutarea unei familii care s-a rătăcit în Masivul Montan Bucegi.

Cei patru turiști, un bărbat, o femeie și cei doi copii, erau din Municipiul Focșani, județul Vrancea și plecaseră pe un traseu montan din Munții Bucegi, intenționând să ajungă la o cabană din zonă. La un moment dat, din cauza lăsării întunericului și a necunoașterii traseului practicat, aceștia s-au rătăcit și au solicitat sprijinul jandarmilor montani.

În urma acțiunii de căutare, cei patru turiști au fost găsiți de jandarmii dâmbovițeni în zona „Cheile Tătarului” din Masivul Bucegi, fiind preluați și conduși în siguranță până la o cabană, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

Acțiunea de salvare s-a încheiat în jurul orei 23.00.

 

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial