Patru subofițeri, absolvenți ai Școlii Militare Drăgășani, repartizați la Jandarmeria Dâmbovița | TargovisteNEWS

Patru subofițeri, absolvenți ai Școlii Militare Drăgășani, repartizați la Jandarmeria Dâmbovița

1--3-După ce au absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, 4 tineri au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. În prima zi de serviciu, sergenții majori au cunoscut sediul unității și au aflat care vor fi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.

Pe timpul școlii, dar și în stagiile de practică pe care le-au urmat, aceștia au fost pregătiți în domeniile ordine publică, pază și protecție instituțională, fiind îndrumaţi în permanență de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Trei dintre noii subofițeri vor executa misiuni de ordine publică la subunitățile din Târgoviște, Răcari și Tărtășești, iar cel de-al patrulea va desfășura misiuni de îndrumare și salvare a turiștilor în zona montană, la Postul de Jandarmi Montan Peștera.

La întâlnirea de astăzi, inspectorul șef, col. Matei Viorel, i-a asigurat pe cei mai tineri dintre jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în carieră.

 

INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]