Patru subofițeri, absolvenți ai Școlii Militare Drăgășani, repartizați la Jandarmeria Dâmbovița | TargovisteNEWS

Patru subofițeri, absolvenți ai Școlii Militare Drăgășani, repartizați la Jandarmeria Dâmbovița

1--3-După ce au absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, 4 tineri au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. În prima zi de serviciu, sergenții majori au cunoscut sediul unității și au aflat care vor fi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.

Pe timpul școlii, dar și în stagiile de practică pe care le-au urmat, aceștia au fost pregătiți în domeniile ordine publică, pază și protecție instituțională, fiind îndrumaţi în permanență de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Trei dintre noii subofițeri vor executa misiuni de ordine publică la subunitățile din Târgoviște, Răcari și Tărtășești, iar cel de-al patrulea va desfășura misiuni de îndrumare și salvare a turiștilor în zona montană, la Postul de Jandarmi Montan Peștera.

La întâlnirea de astăzi, inspectorul șef, col. Matei Viorel, i-a asigurat pe cei mai tineri dintre jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în carieră.

 

INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]