Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost rănite în accidente de circulaţie! | TargovisteNEWS

Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost rănite în accidente de circulaţie!

acctUn weekend fără accidente de circulaţie grave sau mortale!

Poliţia rutieră le mulțumește tuturor celor care au înțeles necesitatea respectării regulilor de circulație și le recomandă participanților la trafic să manifeste prudență sporită în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

În perioada 05 – 07 ianuarie a.c., pe raza județului Dâmbovița au fost înregistrate patru accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală uşoară a patru persoane.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa și nu a fost rănită grav în accidente de circulaţie produse pe şoselele din Dâmboviţa.

Din verificări a reieșit că doi dintre șoferi nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrelor de mers înapoi și întoarcere și un alt conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui vehicul.

De asemenea, celălalt accident de circulație s-a produs pe fondul abaterilor comise de pietoni.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită pietonilor, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii, bicicliștii și căruțașii sunt sfătuiți să-și sporească atenția și să respecte cu strictețe regulile de circulație atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]