Patroni amendaţi pentru că foloseau munca la negru! | TargovisteNEWS

Patroni amendaţi pentru că foloseau munca la negru!

varf4COMUNICAT DE PRESĂ

ACTIVITATE SEPTEMBRIE 2017

În cursul lunii septembrie 2017 activitatea I.T.M. Dâmbovița s-a concretizat în 99 de controale în domeniul relațiilor de muncă și 101 controale în domeniul securității şi sănătății în muncă.

În domeniul relațiilor de muncă, pentru neconformitățile constatate, s-au aplicat amenzi în valoare de 82000 de lei.

În vederea punerii în aplicare a Programului de guvernare 2017-2020 I.T.M. Dâmbovița desfășoară continuu acțiuni de identificare a muncii nedeclarate. În luna septembrie au fost depistate 8 persoane muncind fără forme legale pentru cinci angajatori din domeniile: alimentație publică, coafor, comerț. Ca urmare a constatării acestor contravenții s-au aplicat amenzi în valoare de 80000 de lei.

Activitatea privind securitatea şi sănătatea în muncă a avut ca rezultate: 101 controale efectuate, 176 de neconformități constatate pentru care au fost dispuse măsuri de intrare în legalitate, 93 de angajatori sancționați, 9 amenzi contravenţionale totalizând 31.000 de lei.

Inspector şef

Marius Lixandru

 

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]