Patron din Târgoviște, prins cu sute de pachete de țigări fără acte | TargovisteNEWS

Patron din Târgoviște, prins cu sute de pachete de țigări fără acte

tig2Un bărbat a fost sancționat contravențional de polițiști întrucât a fost depistat în timp ce descărca dintr-un autoturism 810 pachete de țigarete pentru care nu deținea documente justificative de proveniență. 

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au surprins un bărbat de 52 de ani, administrator al unei societăți comerciale, în timp ce descărca dintr-un autoturism 810 pachete de țigarete.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea documente justificative de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]