Patron din Moreni, probleme cu poliţia | TargovisteNEWS

Patron din Moreni, probleme cu poliţia

bat1Administratorul unei societăți comerciale, cercetat pentru nerespectarea regimului mărcilor și indicațiilor geografice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat un control la o societate comercială din Moreni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta deținea în vederea comercializării articole de mobilier ce purtau însemnele unor mărci înregistrate și pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și autenticitate.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 84/1998 privind protecția mărcilor și indicațiilor geografice.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]