Parlamentarii PSD Dâmboviţa, încântaţi de primarii PNL care şi-au abandonat partidul | TargovisteNEWS

Parlamentarii PSD Dâmboviţa, încântaţi de primarii PNL care şi-au abandonat partidul

primari-pnl---psPARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR

Deputat: Holban Georgeta Carmen

Circumscripţia Electorală nr. 16 Dimboviţa

Grupul Parlamentar PSD

DECLARAŢIE POLITICĂ

Dragi colegi,

Încrederea în Programul de Guvernare PSD – ALDE creşte în teritoriu, cu fiecare măsură pe care Guvernul Viorica Dăncilă îşi pune semnătura. Nu mai târziu de sfârşitul săptămânii trecute, în Dâmboviţa, organizaţie din care fac parte, condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al Senatului, cinci edili aleşi din partea PNL şi unul din parte UNPR au ales să spriijine implementarea Programului nostru de Guvernare, determinaţi pe de o parte de eficienţa cu care au văzut că se desfăşoară proiectele guvernului, iar pe de altă parte amatorismul politic care a pus stăpânire pe formaţiunile politice pe care le-au creditat cu încrederea lor. Este vorba despre domnul Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmăneşti, domnul Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, domnul Costin Barbu, primarul comunei Crângurile, domnul Bogdan Tiţa, primarul comunei Ulmi, domnul Florin Iordache, primarul comunei Moţăieni şi domnul Florin Petre, primarul comunei Crevedia. Cu o singură excepţiei, toţi sunt edili la primul mandat, având, însă, o activitate foarte bună în localităţile pe care le conduc de aproape 2 ani.

Dragi colegi,

Ca om politic sunt foarte mulţumită să constat că proiectele şi programele pe care le-am girat şi cu votul şi susţinerea mea, sunt un reper care strânge tot mai mulţi responsabili ai comunităţilor. Politica este pentru oameni şi despre oameni! Primarii care au ales să sprijine Programul de Guvernare PSD – ALDE sunt cu adevărat responsabili, înţelegând că PSD – ALDE pune în centrul politicilor lor comunitatea locală şi dezvoltarea ei armonioasă. Am convingerea că până la finele acestui an, tot mai mulţi responsabili din comunităţile locale vor alege, în mod firesc, să sprijine programul nostru de guvernare, sătui de scandalurile şi neprofesionalismul cu care se manifestă partidele de opoziţie.

Data: Deputat,

07.05.2018 Holban Georgeta Carmen

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]