28 martie 2024
Parfumuri contrafăcute, vândute în parcarea unui supermarket din Târgovişte

Parfumuri contrafăcute, vândute în parcarea unui supermarket din Târgovişte

fotoParfumuri ce purtau denumirile unor mărci de renume au fost confiscate astăzi de jandarmii dâmbovițeni în parcarea unui supermarket din municipiul Târgovişte.

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în parcarea unui supermarket din municipiul Târgovişte trei persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani au fost găsite 8 parfumuri cu numele unor mărci consacrate.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale în cuantum de 1.500 lei pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial