Parfumuri contrafăcute, vândute în centrul oraşului Târgovişte | TargovisteNEWS

Parfumuri contrafăcute, vândute în centrul oraşului Târgovişte

1--3-Parfumuri cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat  în parcarea unui supermarket din muncipiul Târgoviște, o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 29 de ani au fost găsite mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.
INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]