23 aprilie 2024
„Parfum de femeie”, concert extraordinar pentru toate doamnele şi domnişoarele din Titu

„Parfum de femeie”, concert extraordinar pentru toate doamnele şi domnişoarele din Titu

Ieri, 7 martie, Casa de Cultură a orașului Titu a găzduit un concert extraordinar denumit „ Parfum de femeie”, oferit de Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu.

Toate doamnele si domnișoarele prezente la eveniment au fost întâmpinate cu flori de domnul primar Traian Niculae.

Pe scenă au urcat o parte dintre artiștii instrumentiști și soliști ai Orchestrei Populare Chindia, care au abordat piese populare vechi, dedicate femeii și dragostei, într-un acompaniament minimalist.

Lor li s-au alăturat soliști de muzică clasică, precum excepționalul tenor Florin Georgescu, soprana Cristina Dan, baritonul Yura Tsiple, acompaniați la pian de către profesorul Andrei Georgescu.

Artiștii au fost aplaudați la scenă deschisă, publicul din Titu participând activ alături de artiști, la piesele memorabile interpretate, pe toată durata spectacolului de o oră și jumătate.

Administraţia publica locală din Titu va sprijini, ca și până acum, viaţa culturală a oraşului, printr-o serie de activităţi și evenimente ce se vor desfășura în conformitate cu contextul național.

Primarul Orașului Titu, domnul Traian Niculae, în numele administrației locale, transmite un sincer “La mulți ani!” și o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor!

*Accesul în sală s-a facut în limita locurilor disponibile și în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial