“Parcul de lângă Dâmboviţa Mall, gata în 30 de zile” | TargovisteNEWS

“Parcul de lângă Dâmboviţa Mall, gata în 30 de zile”

Webp.net-resizeimage (2)“Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gara se afla in faza de asternere a rulourilor de gazon!
 In cadrul investitiei mentionate, spatiul verde cuprinde zone cu vegetatie bogata si peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se planteaza aproximativ 500 de arbori si arbusti din specii rasinoase si foioase si se vor amenaja zone cu flori. Sistemul automat de irigatii este finalizat. Iluminatul ambiental se va realiza cu stalpi de iluminat si corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi si proiectoare.
Vor fi amplasate cismele si toalete.
Valoarea investitiei este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, sursa de finantare este asigurata prin fonduri europene nerambursabile, iar lucrarile vor fi finalizate in urmatoarele 30 de zile!”, spune Daniel Stan, primar al mun.Targoviste.
Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]