29 martie 2024
Parcul Copiilor din Găeşti, distrus de vandali! Primarul vrea să desfiinţeze Poliţia Locală!

Parcul Copiilor din Găeşti, distrus de vandali! Primarul vrea să desfiinţeze Poliţia Locală!

parc-gBăncile rupte, aproape 50 coşurile de gunoi rupte,  scose din pământ şi chiar furate! Parcul Copiilor din Găeşti, de lângă Parchet, a fost pur şi simplu distrus de către persoane rămase deocamdată necunoscute.

Cetăţenii de pe strada Liniştei au observat că parcul proaspăt reabilitat de autorităţile locale, cu scopul de a deveni un important loc de atracţie pentru copii şi tinerii iubitori de sport din oraş, a fost pur devastat de indivizi fără scrupule. Oamenii l-au anunţat de îndată pe primarul Grigore Gheorghe, care a sosit la faţa locului şi şi-a pus mâinile în cap: „Tocmai comandasem un loc de joacă, în valoare de 50.000 de lei, care urma să fie o adevărată minunăţie.

Ce încredere să mai am să-l amplasez aici? Nu ştiu cine ar fi putut face acest lucru; în orice caz, sunt persoane fără scrupule, fără creier şi fără respect faţă de munca altora. În ceea ce mă priveşte, voi lua măsuri drastice cu Poliţia Locală. O desfiinţez! Nu este posibil să nu vadă şi să nu audă nimic, deşi vandalilor cred că le-au trebuit ore în şir ca să nenorocească acest parc.

Noi le-am creat condiţii poliţiştilor locali, am avut cu ei nenumărate şedinţe, dar nu vor să-şi facă treaba. Chiar şi acum, când veneam disperat încoace, i-am obsevat la umbră, în Parcul Central, fără să ştie ce s-a întâmplat câţiva metri mai încolo, cu atât mai mult cu cât au la dispoziţie o maşină performantă”, a precizat Grigore Gheorghe.

În prima şedinţă de Consiliu Local, edilul a spus că va cere angajarea unei firme de pază, care să facă treabă şi să protejeze cum trebuie parcurile. „Poliţia Locală ne costă 500 milioane lei vechi pe lună 6 miliarde lei vechi pe an. Cu banii aceştia, vom avea pază serioasă. Angajaţii primăriei aveau doar câteva obiective de păzit, pe timp de noapte, dar au dormit în maşină şi derbedeii şi-au făcut de cap”, a concluzionat primarul, citat de Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial