Parc de peste 16 mii de metri pătraţi, în Târgovişte! Cu zonă de fitness şi bibliotecă în aer liber | TargovisteNEWS

Parc de peste 16 mii de metri pătraţi, în Târgovişte! Cu zonă de fitness şi bibliotecă în aer liber

parc“A fost depus in vederea finantarii din fonduri europene, un proiect care vizeaza realizarea unui nou parc in municipiul Targoviste.
Astfel, pe o suprafata de 16.481 mp, situata pe locatia fostei UM Gara, administratia locala targovisteana va construi un parc public de agrement, investitie care, in afara amenajarii unei suprafete de peste 14.000 mp. ca si spatiu verde, presupune construirea in plus a unei piatete si a unei fantani arteziene, a unui loc de joaca, a unei zone de fitness, a unei biblioteci in aer liber, dar si amenajarea aleilor pietonale si a pistelor pentru biciclete.
Precizam ca investitia mentionata reprezinta numai primul proiect important de extindere a spatiilor verzi din municipiul Targoviste, in conditiile in care, pana la sfarsitul acestui an, va fi depus si proiectul care vizeaza construirea unui parc in imediata vecinatate a Complexului Turistic de Natatie Targoviste.
Sursa de finantare a lucrarilor amintite este asigurata prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 4, Prioritatea de Investitii 4.2, “Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban, revitalizarii oraselor, regenerarii si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]