Părăsit de soţie şi copii, înglodat în datorii, un bărbat din Târgoviște s-a sinucis | TargovisteNEWS

Părăsit de soţie şi copii, înglodat în datorii, un bărbat din Târgoviște s-a sinucis

sint4Tragedie în Târgovişte. Un bărbat de 44 de ani şi-a pus capăt zilelor, părăsit de soţie şi copii şi înglodat în datorii, povestesc apropiaţii lui.

sint1Rudele spun că omul se certase cu soţia în urmă cu două săptămâni, iar femeia a decis să plece de acasă. Se pare că bărbatul acumulase datorii imense din cauza jocurilor de noroc şi nu mai reuşea să restituie împrumuturile.

sint3Bărbatul lucra ca macaragiu la o societate din Târgovişte. Era tatăl unei fete, de 17 ani şi a unui băiat, de 21 de ani, plecat în Anglia. sint2Rudele lui povestesc că omul intrase într-o depresie, după ce soţia şi fiica au decis să îl părăsească şi s-au mutat de acasă.

Prietenii bărbatului spun că acesta era din ce în ce mai îndatorat din cauza jocurilor de noroc.

sintPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dar spun că toate indiciile arată că este vorba despre o sinucidere. Trupul bărbatului a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, pentru autopsie.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]