Paradă impresionantă de Zilele Cetății Târgoviște | TargovisteNEWS

Paradă impresionantă de Zilele Cetății Târgoviște

parada-tgvA fost spectacol vineri seară în Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, unde, în acest weekend, are loc festivalul “Zilele Cetății Târgoviște”.

zile9Ediția din acest an este sub semnul Centenarului Marii Uniri, așa că organizatorii au pregătit o paradă impresionantă, dar și lecții de istorie aparte.

zile1Domniţe şi cavaleri, care au îmbrăcat straie ce te duc cu gândul la anul 1918, au defilat pe bulevardele din Târgovişte, sub privirile curioşilor, care i-au admirat şi aplaudat.

zile8În Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti şi-au dat întâlnire şi meşteri pricepuţi, spre încântarea turiştilor veniţi din toate colţurile lumii.

zile7Turist: ”Îmi place culoarea, e foarte drăguţ. Nu găseşti aşa ceva în Irlanda. Plus că sunt foarte ieftine aici în România.”

zile6O doamnă din Târgu Mureş, de pildă, i-a atras pe vizitatori cu picturi pe coajă de ou. zileIar dulciurile de pe tarabe au fost făcute cu suflet, special pentru pofticioşi.

zile5La lăsarea întunericului, imagini spectaculoase au fost proiectate pe Turnul Chindiei din Curtea Domnească.

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]