29 martie 2024
PADINA FOLK- Pe 19 august, concert la înălțime!

PADINA FOLK- Pe 19 august, concert la înălțime!

folkPADINA FOLK- 19 august 2017

Zona montană dâmboviţeană atrage în fiecare vară mii de turişti veniţi din ţară şi chiar din străinătate. Pentru toţi aceştia, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza pe data de 19 august, începând cu ora 14.00, un concert la înălţime, cu muzică numai bună de admirat peisajul superb din Lunca Padinii, departe de vacarmul oraşului.

Capul de afiş va fi ţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit, care propun o experienţă folk-blues, plină de emoţie, într-o poveste despre muzica vieţii noastre.

Va mai urca pe scenă şi trupa CALEnDAR, cunoscută iubitorilor muntelui pentru stilul ilustrativ prin care imortalizează freamătul pădurii, spiritul ludic al focului de tabără şi adierea vântului prin iarbă.

Ovidiu Mihăilescu, cel pentru care muzica s-a transformat din hobby în profesie, îi va încânta pe cei prezenţi cu versuri realiste despre lumea în care trăim şi poveşti rupte din viaţa de zi cu zi.

Neobositul trubadur cu chitara în spate, Vasile Mardare, cunoscut iubitorilor muzicii de gen încă de la începutul anilor 90, când evolua în cenaclul ”Totuşi iubirea”, va vorbi publicului despre puterea salvatoare a iubirii, despre tristeţe şi, în fapt, despre călătoria fiecărui om prin viaţă.

Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm împreună de Padina Folk, un spectacol plin de emoţie, susţinut de artişti care nu au uitat că doar muzica plină de mesaj este aceea care poate ajunge la sufletul publicului.

 

 

Compartimentul Comunicare

al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial