19 martie 2024

(P) ELECTORAL, PSD: “Votând cu inima, vom da României un președinte al implicării, reformei, interesului public și transparenței”

Webp.net-resizeimage“Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor prezidențiale, din ce în ce mai mulți români și din ce în ce mai mulți dâmbovițeni confirmă că vor vota pentru candidatul PSD, Viorica Dăncilă, în defavoarea actualului președinte, Klaus Iohannis. Dâmbovițenii văd în Viorica Dăncilă un președinte luptător, cinstit, loial. Viorica Dăncilă este un partener pe care dâmbovițenii și toți românii se pot baza.
Un om al dialogului, care nu s-a închis în spatele ușilor, ci, dimpotrivă, a ieșit mereu în fața oamenilor, fără regii ieftine, fără întrebări cu răspuns pregătit, dar cu inima deschisă și cu respect față de interlocutori. Viorica Dăncilă va fi un președinte care va lupta cu cei care doresc să impună o politică de austeritate. Partidele de dreapta au refuzat “Pactul pentru bunăstare”, dar Viorica Dăncilă și PSD vor lupta împotriva politicilor care să arunce țara în sărăcie.
Viorica Dăncilă a prezentat în fața cetățenilor un set de angajamente pe care le va duce la îndeplinire dacă va fi aleasă în funcția de președinte al României. Printre aceste angajamente se numără renunțarea la imunitatea prezidențială, promovarea antreprenoriatului și capitalului românesc, audiențe directe cu cetățenii României, punerea la dispoziție a vilelor de protocol pentru copiii orfani, aderarea la spațiul Schengen, aderarea la moneda euro și obținerea ridicării vizelor pentru Statele Unite ale Americii. Românii au de ales între un om curajos, activ, implicat și unul care se teme de oamenii cărora le cere votul și care are ceva de ascuns.
Duminică, îi așteptăm la vot pe toți dâmbovițenii! Votând cu inima, vom da României un președinte al implicării, reformei, interesului public și transparenței.”
PSD Dâmbovița

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial