16 aprilie 2024
(P) Cum ne crestem sansele de castig la pariuri live?

(P) Cum ne crestem sansele de castig la pariuri live?

intelCum ne crestem sansele de castig la pariuri live?

In cazul in care cauti sa castigi rapid o suma cat mai mare de bani din pariuri sportive, cu siguranta cele pre-live nu reprezinta o solutie, ci pariurile live.

Fiecare tip de pariu vine cu avantajele sale. Pe de o parte, pariurile live iti permit sa afli rezultatul mai multor selectii intr-un interval scurt de timp, astfel putand genera profit destul de mare in cateva ore sau chiar cateva minute. Sigur, la fel de bine am putea pierde. Avand in vedere ca vorbim despre pariuri live, unde schimbarea rezultatului se poate produce in ritm alert, uitam sa consultam statisticile acelui meci in graba de a prinde cota din acel moment.

Pe de alta parte, poate ca in cazul pariurilor pre-live nu vei obtine castiguri atat de rapide precum ai putea sa o faci plasand pariuri live, insa beneficiezi de mai mult timp pentru a trece prin toate filtrele statisticii respectivul meci si pentru a gasi pontul potrivit. Asadar, pentru a avea sanse mai mari de reusita daca doresti sa plasezi pariuri live ar trebui sa consulti mai intai statistica, pentru ca abia apoi sa te decizi asupra pontului care crezi ca va fi castigator.

Graba este cel mai mare dusman cand pariezi live

Consultarea unei statistici ce vizeaza un pariu principal (rezultat final, Under/Over etc.) nu ar trebui sa dureze mai mult de un minut daca deja cunosti site-ul si pagina pe care trebuie sa o accesezi pentru a vedea statistica. Iar intr-un minut, cat timp dureaza analiza, este greu de crezut ca se va schimba cota de asa maniera incat sa nu mai merite sa o plasezi.

O a doua regula pentru a castiga la pariuri live daca nu pe termen scurt, atunci pe termen mediu si lung, este sa nu joci la recuperare. Multi au tendinta, mai ales in cazul pariurilor live, ca dupa ce pierd unul, doua sau trei pariuri si mai ales daca au avut mare incredere in acestea, sa incerce sa recupereze suma pierduta cu eventualul profit al unui singur pariu.

Nu mereu vei avea noroc la pariuri live

Asta poate merge o data, de doua ori, dar sansa nu va fi mereu de partea ta, iar cand vei pierde pariul cu miza mare este foarte greu sa mai revii si, cel mai probabil, vei da faliment. Asadar, recomandam impetuos sa nu joci la recuperare in cazul in care ai pierdut unul sau ai multe pariuri la rand. Poate inspiratia va fi de partea ta zilele viitoare si iti vei putea recupera miza in mod natural, fara sa fortezi.

Cam astea ar fi principalele doua sfaturi de care ar trebui sa tii cont cand plasezi pariuri live, astfel sansele de a genera profit crescand considerabil. Pentru a miza live insa iti trebuie o casa de pariuri cu oferta cat mai bogata, pentru a avea de unde alege. In cazul in care nu stii casele de pariuri care dispun de o oferta variata a pariurilor live, iti recomandam sa accesezi site-ul Intelbet. Daca te vei uita in stanga paginii vei observa ca exista un clasament, care cuprinde toate casele de pariuri, legat de pariuri live. Patru este numarul caselor online ce se pot lauda ca au o oferta foarte buna a pariurilor live.

De asemenea, tot in stanga site-ului vei descoperi si alte clasamente obiective ale caselor de pariuri, referitoare la oferta de pariuri live si pre-live, la calitatea cotelor sau la popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet.

Pentru a afla avantajele, dar si dezavantajele fiecarei case de pariuri te invitam sa parcurgi recenzia acesteia de pe site-ul https://intelbet.ro. Aici iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri pe a carei pagina te afli.

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al respectivei casei de pariuri, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial