Opt studenţi intră în rândurile jandarmilor | TargovisteNEWS

Opt studenţi intră în rândurile jandarmilor

jandOpt studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, specialitatea “jandarmi”, încheie stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa.

Activitatea a fost de un real succes, ținând cont de faptul că toți au obținut calificativul ,,foarte bine” la finalul stagiului care s-a desfășurat în perioada 12 februarie 09 martie a.c.

Astfel, viitorii ofițeri jandarmi au avut posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Studenții au participat la misiunile de ordine și siguranță publică, precum şi la cele de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în responsabilitate pentru a-și perfecționa deprinderile prin confruntarea cu situațiile concrete întâlnite în teren.

La absolvire, tinerii ofiţeri vor fi repartizați în unitățile Jandarmeriei Române și vor primi gradul de sublocotenent.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]