Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune! | TargovisteNEWS

Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune!

explo8Acțiune a polițiștilor de la Serviciul Rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea implicării în accidente de circulație a ambulanțelor și autospecialelor de intervenție medicală de urgență.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 28.350 de lei.

Din totalul permiselor de conducere, 8 au fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor cu regim de circulație prioritară, care au în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

Activitatea polițiștilor s-a circumscris unui plan de acțiune coordonat de I.G.P.R și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]