Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune! | TargovisteNEWS

Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune!

explo8Acțiune a polițiștilor de la Serviciul Rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea implicării în accidente de circulație a ambulanțelor și autospecialelor de intervenție medicală de urgență.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 28.350 de lei.

Din totalul permiselor de conducere, 8 au fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor cu regim de circulație prioritară, care au în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

Activitatea polițiștilor s-a circumscris unui plan de acțiune coordonat de I.G.P.R și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]