Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune! | TargovisteNEWS

Opt şoferi au rămas fără permis după ce nu au acordat prioritate ambulanţelor în misiune!

explo8Acțiune a polițiștilor de la Serviciul Rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea implicării în accidente de circulație a ambulanțelor și autospecialelor de intervenție medicală de urgență.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 28.350 de lei.

Din totalul permiselor de conducere, 8 au fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor cu regim de circulație prioritară, care au în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

Activitatea polițiștilor s-a circumscris unui plan de acțiune coordonat de I.G.P.R și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]