28 martie 2024

Oprea: „Judeţul Dâmboviţa are nevoie de investiţii de aproximativ 200 milioane de euro”

asf„Sunt 42 de obiective recepţionate, dintre care 16 în anul 2016. Am redat unităţilor administrativ teritoriale 37 de astfel de obiective, iar cu 5 suntem în faza la care mai avem diverse corecţii de făcut. Mai avem pe acest segment 58 de investiţii de derulat în perioada 2017 – 2019, reprezentând aproximativ 154 km şi o valoare de decontat de către CJD de aproape 300 de miliarde de lei vechi.

Trebuie menţionat faptul că anul trecut CJD a avut o alocare importantă de la bugetul de stat pe acest segment. Din datele preliminare pe care le avem, la nivelul anului 2017, şi spun că este preliminar pentru că la această dată nu am o confirmare oficială de sume, avem alocate pe partea de drumuri circa 100 miliarde lei vechi pentru reparaţii, asocieri, întreţinere, cosirea vegetaţiei, tratament bituminos, covoare asfaltice.

Toţi reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale, inclusiv consilierii judeţeni ar trebui să ştie că numai la infrastructura de drumuri judeţene şi comunale, judeţul Dâmboviţa are nevoie de investiţii de aproximativ 200 milioane de euro”, a declarat preşedintele CJD, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial