29 martie 2024

Oprea – Investiţii de peste 400 de milioane de euro, în judeţul Dâmboviţa

cjdb„Am rugămintea să înţelegeţi că uneori trebuie să punem, ca domeniu prioritar, interesele comunităţii şi nu interesele unor grupuri restrânse din comunitate. Fac apel la acest lucru pentru că aţi observat că atunci când a apărut draftul de hotărâri de guvern pentru declararea Zonei Moroieni – Padina ca staţiune de interes naţional au apărut şi binevoitori.

Credeţi că acest lucru convine unor municipalităţi precum Sinaia sau Braşov? Bineînţeles că nu convine. Dar fac apel la buna noastră credinţă, la doza de patriotism local şi la faptul că putem înţelege că o staţiune acolo este absolut necesară şi e mult mai bine decât a nu avea nimic. Sigur că pot fi discuţii vizavi de drum, de reţelele de apă, de modul cum facem colectarea gunoiului…

Sunt multe lucruri de făcut, dar aici trebuie făcut un front comun al asociaţiilor turistice, al deţinătorilor de locaţii, a autorităţilor locale şi judeţene şi mă refer la CJD şi la Primăria Moroieni. Sunt multe lucruri la care trebuie să ne gândim şi pe care trebuie să le facem în perioada următoare. Pe de altă parte, cred că judeţul începe să se mişte… Aţi văzut ce se întâmplă la Ulmi, am avut ieri o discuţie cu conducerea firmei Arctic şi pot să vă spun că lucrurile nu se vor opri aici…

Crearea acelei platforme industriale este un lucru care nu s-a mai întâmplat în judeţul Dâmboviţa din anul 1980. Gândiţi-vă că sunt investiţii de peste 400 milioane de euro şi lucrurile vor continua. De asemenea, am semnat acel contract pentru mallul de la fosta UM Gară, unde părerile sunt pro şi contra.

Eu spun că este necesar un astfel de mall la Târgovişte. De asemenea, am rămas pe deplin impresionat de profesionalismul cu care aceste societăţi dezvoltă aceste proiecte de investiţii, de modul cum au studiat piaţa din judeţul Dâmboviţa… Ei cunosc foarte bine profilul celui care vrea să ocupe un loc de muncă la aceste societăţi sau profilul potenţialului cumpărător din aceste marketuri”, a concluzionat preşedintele CJD, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial