29 martie 2024

Ofiţerii DNA au descins în Primăria comunei Hulubeşti! “Au început să vină facturi de miliarde pentru lucrări NEEFECTUATE!”

www.primariahulubesti.ro_primaria„Vineri a venit de la Bucureşti o echipă complexă de 5 ofiţeri de la DNA să caute probe şi înscrisuri referitoare la anumite cauze. Se pare că dl primar Chiriţă ar cunoaşte pe cineva din gruparea de acolo şi că ar fi anumite demersuri pentru nişte licitaţii. Ceva de genul acesta. Dânşii şi-au făcut datoria, au ridicat nişte probe, înscrisuri şi au plecat.

Nu sunt implicaţi funcţionari ai primăriei, ci dl primar. Aici nu mişcă nimic fără dl primar, nu are voie. Cei de la DNA au întrebat de dl primar, rămâne să-l caute. Dânşii îl găsesc sigur. Aşteptăm cu interes să vină şi de la Dâmboviţa pentru percheziţiile acestea domiciliare, pentru că nu este lipsit de interes.

Au început să vină şi la noi facturi de miliarde de lei pentru lucrări neefectuate în comuna Hulubeşti. Acest domn primar Chiriţă, în complicitate cu un domn administrator de la SC Amiras, în luna decembrie 2013, au emis şi achitat facturi pentru lucrări în valoare de 1,2 miliarde lei.

Când toată lumea se pregătea de Crăciun, deşi aveam datorii de miliarde, dl primar Chiriţă Adrian adusese echipă pentru toaletarea arborilor, factura ridicându-se la 350 milioane lei vechi (35.000 lei noi). Bineînţeles, tot atunci au montat şi demontat nişte ghirlande, tot aşa, în valoare de 480 milioane lei vechi (48.000 lei noi).

Mai «frumos» a fost când a emis o factură de 45 milioane lei pentru Zilele comunei, care nu s-au mai făcut de 5-6 ani (acestea sunt prin luna mai). Firma Amiras este principalul gropar al Primăriei Hulubeşti, avem documente în acest sens. Sunt foarte multe facturi care nu sunt contabilizate din cauza primarului Chiriţă Adrian, care se pare că are un sac, le ţine acasă şi le bagă una câte una, la interval de câteva luni.

Primăria Hulubeşti, până în 2012, a plătit penalităţi către firma Amiras SRL şi, deşi a lichidat datoria, cei doi, primarul şi administratorul SC Amiras, au continuat să facă afaceri împreună, Primăria Hulubeşti, fiind o văcuţă bună de muls. Noi suntem cu un pas în groapa falimentului, iar alţii fac afaceri de pe urma primăriei, cum este SC Amiras. Cei de la DNA au venit pentru anumite teme, au venit să caute acte probatorii pentru anumite firme.

Dânşii erau axaţi numai pentru probleme de percheziţii domiciliare. Au găsit ce căutau, au luat cam un săculeţ de documente. Au mai rămas şi pentru Poliţia şi Parchetul Dâmboviţa, dacă e să vină şi dumnealor. Îi invit, le punem tot la dispoziţie şi îi aşteptăm cu mare drag”, a declarat Ion Cursureanu, viceprimarul comunei Hulubeşti, pentru cotidianul Jurnal de Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial