24 aprilie 2024
Ofiţeri din Polonia, oaspeţi la IPJ Dâmboviţa

Ofiţeri din Polonia, oaspeţi la IPJ Dâmboviţa

poloneziInspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, vizitat de o delegaţie de ofiţeri de relaţii publice din Polonia

Colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a fost vizitat de o delegaţie din Polonia, formată din 8 ofiţeri de relaţii publice.

Aceştia au vizitat sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, ocazie cu care le-au fost prezentate dotările şi activităţile desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic, Biroului Operaţional 112, precum şi ale Centrului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii.

Ulterior, vizita a continuat la sediul Primăriei Municipiului Târgovişte şi la obiectivele turistice reprezentative pentru localitate : Complexul Muzeal Curtea Domnească, Muzeul de Artă, Muzeul Poliţiei Române, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul Comunismului şi Mânăstirea Dealu.

Delegaţilor le-au fost oferite cadouri din partea poliţiei dâmboviţene.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa adresează mulţumiri conducerii Consiliului Judeţean, Primăriei Municipiului Târgovişte, A.T.O.P-ului, Complexului Muzeal Curtea Domnească percum şi reprezentanţilor muzeelor pentru sprijinul acordat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial