28 martie 2024

Oficialii fabricii de ciment de la Fieni, primele declaraţii după tragedia de azi-noapte

striv3Declarație de presă cu privire la accidentul de la fabrica de la Fieni

Fieni, 13 septembrie 2019. În dimineața acestei zilei, în jurul orei 3:00, s-a produs un accident la intersecția dintre un drum public și trecerea la nivel cu calea ferată, în apropierea fabricii de ciment Fieni. Din nefericire, în urma acestui accident, și-a pierdut viața impiegatul de mișcare, angajat al Unicom Tranzit S.A. Conducerea fabricii de ciment Fieni regretă profund pierderea acestei vieți omenești și transmite condoleanțe familiei victimei.

Din primele informații reiese că, în timpul unor manevre pe calea ferată, impiegatul a fost surprins între ultimul vagon al unei garnituri de tren și semiremorca unui TIR care se deplasa spre fabrica de var Fieni. Imediat după accident a fost apelat numărul de urgență 112, echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului constatând decesul acestuia. Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, poliția, precum și alte organe abilitate ale statului cercetează acest eveniment.

Pentru conducerea fabricii de ciment Fieni siguranța angajaților propriii și ai terților care lucrează pentru fabrică este o prioritate, ca atare conducerea fabricii a demarat o analiză internă, exprimându-și în același timp disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate ale statului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul accident.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial