Odobești – Hoțul din bătătură | TargovisteNEWS

Odobești – Hoțul din bătătură

www.mariusbuga.ro_images_politieInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița atrage atenţia cetăţenilor:

Atenţie la cine vă trece pragul locuinţei!

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizaţi cu privire la faptul că unui bărbat de 92 de ani, din Odobești, i-au fost sustraşi 4.000 de lei.

Din primele cercetări, a reieşit că, în cursul aceleiaşi zile, la domiciliul acestuia  s-ar fi prezentat un bărbat necunoscut, care ar fi invocat faptul că dorește să cumpere cereale.

Fiind lăsat fără supraveghere, acesta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și ar fi sustras 4.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, efectuând cercetări în vederea identificării bănuitului și recuperării prejudiciului.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, polițiștii vă recomandă:

Nu primiţi în curte sau în locuinţă persoane necunoscute, care oferă diverse bunuri spre vânzare sau se angajează să cumpere ceva de la dumneavoastră! Aceştia vă pot înşela sau vor doar să vadă ce bunuri vă pot sustrage din gospodărie.

Dacă, din diferite motive, aţi primit în gospodărie persoane necunoscute, nu le daţi nicio posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi fără supraveghere nici un moment.

Manifestaţi atenţie sporită la persoanele necunoscute care joacă anumite roluri pentru a vă aborda (persoane care livrează colete, angajaţi ai unor furnizori de servicii etc.) și încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.

Nu ţineţi sume mari de bani sau bijuteri în casă, neasigurate, şi nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de bunuri.

Instruiţi-vă copiii ca, atunci când sunt singuri acasă, să nu deschidă uşa de acces în locuinţă persoanelor străine care spun că sunt trimişi de părinţi pentru a le da diverse obiecte!

 

 

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]