20 aprilie 2024
Ocniţa – Un strop de bucurie în pragul sărbătorilor

Ocniţa – Un strop de bucurie în pragul sărbătorilor

IMG_9346JPGComunicat de presă

În data de 13.12.2017, Consiliul Județean Dâmbovița și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au organizat o acțiune, care a constat în vizitarea unor familii afalte în dificultate, din localitățile Ocnița și Gura Ocniței. Cu această ocazie au fost oferite cadouri copiilor și adulților, constând în dulciuri și alimente de bază.

La eveniment au participat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, Directorul general al DGASPC Dâmbovița, Cristiana Bucur, primarul localității Ocnița, Eduard Barcău și reprezentanți ai DGASPC Dâmbovița.

IMG_9351JPGAstfel, în localitatea Ocnița au fost vizitate două familii cu câte un copil în plasament familial și două familii naturale cu câte patru copii, care sunt sprijinite și în cadrul proiectului Reintegrarea/integrarea copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială. Acest proiect este implementat în baza unui Acord de parteneriat încheiat între Consiliul Județean Dâmbovița, Direcția Generală de Asistență Socialăși Protecția Copilului Dâmbovița șiFundația “SERA România și constă în prevenirea separării copiilor de familie sau reintegrarea în familia naturală, prin sprijinirea familiei cu ceea ce este necesar în vederea creșterii și educării copiilor.

Acțiunea a continuat în localitatea Gura Ocniței, unde au fost vizitate patru familii și au fost oferite cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru cinci copii aflați în plasament familial.

Director general,

ing. Cristiana Bucur

Întocmit,

șef birou Cerasela Gurgu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial