19 aprilie 2024
OCNIŢA: VIOLATORUL care a speriat satul! A batjocorit un vecin de 44 de ani şi o biată bătrână de 79 de ani!

OCNIŢA: VIOLATORUL care a speriat satul! A batjocorit un vecin de 44 de ani şi o biată bătrână de 79 de ani!

Cu un tupeu greu de imaginat, un tanar de 22 de ani, din Ocnita, a dat buzna ziua in amiaza mare in casa unei biete femei de 79 de ani pe care a lovit-o cu brutalitate, a violat-o, iar apoi a talharit-o.

Si nu este prima nenorocire pe care individul a comis-o. In urma cu trei saptamani a batjocorit un alt vecin ce-i putea fi tata, un om de 44 de ani.

Dupa grozavia de luna trecuta, desi politistii aveau probe solide ca tanarul se facea vinovat de viol, judecatorii au decis atunci sa-l lase in libertate.

Localnicii din Ocnita au ramas uluiti cand au aflat prin ce chin a trecut pensionara de 79 de ani. Batrana locuia cu fiul ei, dar acesta se afla la munca in momentul in care agresorul a navalit peste ea

“Foarte rau, foarte rau arata, desfigurata. Avea fata, ce sa mai, nici n-o mai recunosteai!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Magdalena Stefan, vecina victimei.

In stare critica, victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean din Targoviste, unde medicii i-au acordat ingrijiri si au internat-o la Terapie Intensiva.

“In stare generala grava, este un politraumatism, o pacienta agresata cu traumatism cranian, traumatism toracic”, ne-a precizat dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Suspectul a recunoscut in fata anchetatorilor ca a violat-o si a batut-o pe vecina ce-i putea fi bunica, dar da vina pe bautura.

Oamenii legii au deschis si de aceasta data dosar penal pe numele lui pentru viol, talharie si lipsire de libertate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial