20 aprilie 2024
ŞOC! Vezi cine cere DEMISIA city-managerului Târgoviştei! “Pentru proasta administrare în “afacerea centralelor termice”

ŞOC! Vezi cine cere DEMISIA city-managerului Târgoviştei! “Pentru proasta administrare în “afacerea centralelor termice”

CABINET PARLAMENTAR Radu Mihai Popa

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma primirii mai multor sesizări, referitoare la modul în care se derulează achiziţionarea centralelor termice individuale pentru unele instituţii publice şi unităţi şcolare, de către Primăria Municipiului Târgovişte, fac un apel la adresa executivului primăriei, ‎să prezinte public, de urgență, stadiul implementării acestui proiect investițional denumit în presa locală “afacerea centralelor termice”.

Este inadmisibil ca mii de elevi și preșcolari, sute de familii din blocurile ANL, Poliția Municipiului Târgoviște, medicii din spitale sa îndure gerul, fără nici o sursă de căldură. Pentru fiecare dintre acești oameni, toți cei vinovați de această gravă situație trebuie demiși.

Apartenența la un partid nu mă face nici surd, nici orb și nici nu-mi cauterizează bunul-simț.

Tocmai de aceea, cer public primarului municipiului, domnul Gabriel Boriga, să îl demită pe city-managerul Gabriel Cioacă, pentru proasta administrare în “afacerea centralelor termice”.

Cer Prefectului Județului Dâmbovița să se preocupe de aplicarea legii, conform atribuțiilor cu care a fost învestit și să prezinte opiniei publice care sunt motivele și cine sunt vinovații pentru apariția acestei situații cu grave implicații asupra sănătății târgoviştenilor.

De asemenea, cer Prefectului Județului Dâmbovița să comunice opiniei publice dacă modalitatea de atribuire a contractelor de achiziţionare a acestor centrale termice, cu o valoarea totală de mai multe milioane de euro, respectă prevederile O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică.

Vă solicit toate acestea în calitate de părinte al unui copil, abstracție făcând de calitatea mea parlamentară. ‎Situația în care s-a ajuns este mai mult decât gravă şi consider că cine o trece cu vederea este părtaş la batjocorirea târgoviştenilor .

25 noiembrie 2013,

Radu Popa,

deputat de Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial